Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Hypotheekrente stijgt verder. Hoe krijg jij de laagste rente?

Rabobank, Centraal Beheer en HypoTrust. Enkele geldverstrekkers die begin deze week de hypotheekrente verhogen verhoogden. Ze volgen hiermee talloze andere aanbieders die de hypotheekrente in de afgelopen week al opschroefden. De stijgende trend is niet alleen merkbaar op de hypotheekmarkt. Ook beleggers kijken met argusogen naar de rente.Soms zijn het vooral specifieke hypotheekbanken die de […]

Geplaatst op: 17-01-2022
Rabobank, Centraal Beheer en HypoTrust. Enkele geldverstrekkers die begin deze week de hypotheekrente verhogen verhoogden. Ze volgen hiermee talloze andere aanbieders die de hypotheekrente in de afgelopen week al opschroefden. De stijgende trend is niet alleen merkbaar op de hypotheekmarkt. Ook beleggers kijken met argusogen naar de rente.Soms zijn het vooral specifieke hypotheekbanken die de hypotheekrente verhogen. Nu gaat het ook om de grotere banken. Daarnaast zien we een stijgende lijn bij zowel hypotheken met als zonder Nationale Hypotheekgarantie. Stijging hypotheekrente Als Nederlandse koper of eigenaar van een woning ben je onderdeel van het wereldtoneel….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.