NIEUWS IN DETAIL

Heilbron Zorg

Binnen Heilbron profiteert u van ons unieke Heilbron Zorg concept. U en uw medewerkers kunnen gebruik maken van deskundige zorgverzekeringsadviseurs. Ook kunnen de deelnemers op het zorgcollectief gebruik maken van kosteloze wachtlijstbemiddeling. Voor u en uw medewerkers richten wij jaarlijks een zorgvergelijker in. Uiteraard voorzien wij deze interactieve portal van uw huisstijl.

Geplaatst op: 13-05-2022

Heilbron werkt met een uniek concept voor zijn zorgverzekeringsrelaties waarbij:

  • U voor uw medewerkers of leden (deelnemers ) aan het collectief zorgcontract gebruik kunt maken van onze deskundige zorgverzekeringsadviseurs die dagelijks direct bereikbaar zijn voor alle vragen rond de zorgverzekering; en dit zonder de meestal gebruikelijke keuzemenu’s zonder wachttijd direct bereikbaar zijn.
  • Deelnemers ook kunnen kiezen voor mail of chat en snel en deskundig antwoord krijgen op alle vragen en verzoeken rond de zorgverzekering.
  • Heilbron een eigen zorgverzekering vergelijker beschikbaar heeft waarop de aanbiedingen die gelden voor de zorgverzekering eenvoudig kunnen worden vergeleken met die van andere aanbieders. Ook kan een verzekering via onze zorgvergelijker gemakkelijk worden afgesloten.
  • Deelnemers hebben dus  zelf de keuze hoe in geval van vragen over de zorgverzekering contact kan worden gelegd met Heilbron zorg. Onze ervaren adviseurs zijn zo nodig dagelijks beschikbaar. Belangrijk te weten dat zij keuze hebben om digitaal dan wel persoonlijk contact alle zorgverzekeringsvragen beantwoord te krijgen. Snelle en inhoudelijk juiste afhandeling zijn de kern van onze dienstverlening.