Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Eerst helderheid, dan woning verduurzamen

Als het aan de overheid ligt, zijn uiterlijk in 2030 anderhalf miljoen woningen maximaal verduurzaamd. Dit vraagt om een forse investering, die vooral op het bordje van woningeigenaren terecht komt. Het gaat vooral om isolatie en maatregelen als warmtepompen. Er is één probleem. De prikkel om te verduurzamen ontbreekt bij veel huiseigenaren, zo blijkt uit […]

Geplaatst op: 09-02-2022

Als het aan de overheid ligt, zijn uiterlijk in 2030 anderhalf miljoen woningen maximaal verduurzaamd. Dit vraagt om een forse investering, die vooral op het bordje van woningeigenaren terecht komt. Het gaat vooral om isolatie en maatregelen als warmtepompen. Er is één probleem. De prikkel om te verduurzamen ontbreekt bij veel huiseigenaren, zo blijkt uit een rapport van De Nederlandsche Bank.Een van de scenario’s om een woning te verduurzamen is de woning isoleren tot label B, in combinatie met de warmtepomp. De gemiddelde eigenaar van een koopwoning moet rekenen op een totale investering van €24.000….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.