Dinercheque

Bent u blij met ons hypotheekadvies? Deel het met uw vrienden, kennissen en collega’s en verdien een heerlijk avondje uit!

#SMAAKVERZEKERD

ONTVANG € 75,- DINERTEGOED

WIE GUNT U OOK EEN

GOED HYPOTHEEKADVIES?

Bedankt dat wij u mochten adviseren. Kent u iemand die ook belangstelling heeft voor een goed hypotheekadvies? Laat het ons dan weten!

WAT KRIJGT U ER VOOR TERUG?

Voor iedere aanbeveling die u doet en die leidt tot een hypotheekadvies, krijgt u van ons een dinercheque ter waarde van € 75,-!

HOE KOMT U IN AANMERKING?

Vul het formulier hieronder in voor iemand in uw omgeving die interesse heeft in een hypotheekadvies. Wij maken dan een afspraak voor een informatief en vrijblijvend gesprek. Als uit dit gesprek een opdracht volgt, ontvangt u na afronding van de hypotheekaanvraag automatisch uw dinercheque ter waarde van € 75,-!

Alvast bedankt voor uw aanbeveling en we wensen u veel dinerplezier!

#SMAAK
VERZEKERD

Onderstaande relatie van mij is serieus geïnteresseerd in jullie advies. Ik heb met hem/haar afgesproken dat jullie binnenkort bellen voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

  Deze relatie is mijn*

  Aanspreektitel*

  Dhr.Mevr.

  Naam relatie*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon*

  E-mailadres*

  Ik ontvang mijn dinercheque na afronding van de hypotheekaanvraag voor de opgegeven relatie. U kunt de dinercheque sturen naar:

  Aanspreektitel*

  Dhr.Mevr.

  Mijn naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon*

  E-mailadres*

   
  Ja, ik heb het Privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.