De beste zorgverzekering voor u

Sinds 2017 zijn wij gefuseerd met de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland, SUCSEZ. Hierdoor maken wij gebruik van de kennis en kunde van de zorgspecialisten van SUCSEZ. Daar profiteert u van mee, want naast korting op uw premie profiteert u van de volgende voordelen:

  • Persoonlijk en passend advies;
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen;
  • 24/7 telefonisch bereikbare helpdesk met zorgspecialisten voor vragen en advies;
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota's en declaraties.

Vergelijken loont

Voor komend jaar hebben een groot deel van de Nederlandse zorgverzekeraars hun premie naar boven aanpast.

Het loont in elk geval de moeite om goed in de gaten te houden wat uw verzekeraar aan premie gaat berekenen. De zorgverzekeraars hebben inmiddels hun premies en voorwaarden bekend gemaakt. Ons advies is dan ook om een goede en objectieve vergelijking te (laten) maken tussen uw huidige zorgverzekering en het aanbod dat het best bij uw wensen past; zowel op gebied van voorwaarden als op de prijs die u komend jaar betaalt.

Korting

Om u te helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, hebben wij een speciale vergelijkingswebsite gelanceerd. Deze geeft u snel en eenvoudig overzicht van de grote zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en profiteren van interessante kortingen. Wel zo handig. Wij hebben kortingen voor u bedongen van 3% tot 10% op de basisverzekering en van 7% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel makkelijk oplopen tot honderd euro per persoon per jaar!

Opzeggen zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering opzeggen? De opzegging van uw zorgverzekering dient op uiterlijk 29 december 2017 bij ons binnen te zijn.

Op zaterdag 30 en zondag 31 december 2017 is ons kantoor in Doetinchem gesloten. Wanneer u op 31 december wilt opzeggen, dient u dit zelf door te geven aan uw zorgverzekeraar. U heeft vervolgens nog tot en met 31 januari 2018 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. We kunnen dan samen met u bekijken welke zorgverzekering het best aansluit bij uw situatie.

Ons speciale zorgnummer: 0314- 76 03 68 is wel 24/7 bereikbaar, dus ook 's avonds en in het weekend.

Persoonlijk advies via zorgnummer: 0314-76 03 68

Krijgt u liever persoonlijk advies of komt u er niet uit? Bel ons dan op ons speciale zorgnummer: 0314-76 03 68. Onze zorgspecialisten adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar de zorgverzekering die bij u past! Of mail uw vraag naar zorg@heilbron.nl. 

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw zorgvragen!

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen