De beste zorgdeals

Sinds 2017 zijn wij gefuseerd met de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland, SUCSEZ. Hierdoor maken wij gebruik van de kennis en kunde van de zorgspecialisten van SUCSEZ. Daar profiteert u van mee, want de zorgspecialisten zijn 24/7 bereikbaar voor advies én alle vragen op het gebied van zorgverzekeringen. 

Vergelijken loont

De verwachting voor komend jaar is dat een groot deel van de Nederlandse zorgverzekeraars de premie naar boven aanpast.

Het loont in elk geval de moeite om goed in de gaten te houden wat uw verzekeraar aan premie gaat berekenen. Uiterlijk 12 november 2017 zijn verzekeraars verplicht u hierover te informeren. Ons advies is dan ook om een goede en objectieve vergelijking te (laten) maken tussen uw huidige zorgverzekering en het aanbod dat het best bij uw wensen past; zowel op gebied van voorwaarden als op de prijs die u komend jaar betaalt.

Korting

Om u te helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, hebben wij in samenwerking met SUCSEZ een speciale vergelijkingswebsite gelanceerd. Deze geeft u een snel en makkelijk overzicht van de grote zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en profiteren van interessante kortingen, wel zo gemakkelijk. Wij hebben kortingen voor u bedongen van 8% tot 10% op de basisverzekering en van 8% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar!

Opzeggen zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering opzeggen? De opzegging van uw zorgverzekering dient op uiterlijk 29 december 2017 bij ons binnen te zijn.

Op zaterdag 30 en zondag 31 december 2017 is ons kantoor in Doetinchem gesloten. Wanneer u op 31 december wilt opzeggen, dient u dit zelf door te geven aan uw zorgverzekeraar.

U heeft vervolgens nog tot 1 februari 2018 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. We kunnen dan samen met u bekijken welke zorgverzekering het best aansluit bij uw situatie.

Onze zorgspecialisten bij SUCZES zijn wel de gehele zorgperiode bereikbaar. 

Persoonlijk advies

Krijgt u liever persoonlijk advies, is er iets niet duidelijk of komt u er niet uit? Neem dan gerust rechtstreeks contact met op met onze zorgspecialisten bij SUCSEZ dan gaan zij samen met u op zoek naar de zorgverzekering die bij u past! Of mail uw vraag naar zorg@heilbron.nl. 

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen