De beste zorgdeals

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering.

Vergelijken en direct afsluiten

Om u te helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, hebben wij een speciale website gelanceerd. Deze geeft u makkelijk en snel een overzicht van alle zorgverzekeraars. Vergelijk zorgverzekeraars en zorgverzekeringen en vind de zorgverzekering die bij u past. Bovendien kunt u heel gemakkelijk en snel een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en zo profiteren van interessante kortingen, wel zo gemakkelijk!

De Graafschap Superboeren Polis

Draagt u De Graafschap een warm hart toe? Menzis biedt De Graafschap-Superboeren Polis aan en hierdoor kunt u gebruik maken van een korting van 5% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekeringen. Wanneer u gebruik maakt van dit collectief steunt u ook de club!

Premie berekenen:

                

Korting op premie Menzis & Delta Lloyd

Doordat wij collectief inkopen, kunnen wij u interessante kortingen aanbieden. Voor Menzis mogen wij u 8% korting op de basisverzekering bieden en 10% op de aanvullende verzekeringen.

Premie Menzis berekenen:

Premie Delta Lloyd berekenen:

Voor Delta Loyd bieden wij 9% op de basisverzekering en maar liefst 20% op de aanvullende verzekering. Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar.

   

Bent u al via Menzis of Delta Lloyd verzekerd dan kunt u alsnog gebruik maken van deze kortingen. Neem hiervoor contact met ons op of mail naar zorg@heilbron.nl, wij helpen u graag verder.

Opzeggen zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering opzeggen? De opzegging van uw zorgverzekering dient op uiterlijk 30 december 2016 bij ons binnen te zijn.

Op zaterdag 31 december 2016 is ons kantoor gesloten. Wanneer u op 31 december wilt opzeggen, dient u dit zelf door te geven aan uw zorgverzekeraar.

U heeft vervolgens nog tot 1 februari 2017 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. We kunnen dan samen met u bekijken welke zorgverzekering het best aansluit bij uw situatie.

Persoonlijk advies

Krijgt u liever persoonlijk advies, is er iets niet duidelijk of komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op dan gaan wij samen met u op zoek naar de zorgverzekering die bij u past! Of mail uw vraag naar zorg@heilbron.nl.

 

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen