Zorg

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Wij hebben contracten afgesloten met meerdere zorgverzekeraars. Onze zorgspecialisten zitten voor u klaar en adviseren u graag. Naast korting op uw premie profiteert u van de volgende voordelen:
  • Persoonlijk en passend advies;
  • Gemakkelijk en snel online of telefonisch vergelijken en afsluiten;
  • Scherpe premie en uitgebreide dekkingen;
  • 24/7 telefonisch bereikbare helpdesk met zorgspecialisten voor vragen en advies;
  • Wachtlijstbemiddeling en begeleiding bij nota's en declaraties.

Vergelijken loont

Ook komend jaar stijgt een groot deel van de zorgpremies. Het loont dus in elk geval de moeite om uw zorgverzekering te vergelijken. Ons advies is dan ook om een goede en objectieve vergelijking te (laten) maken tussen uw huidige zorgverzekering en het aanbod dat het best bij uw wensen past; zowel op gebied van voorwaarden als op de prijs die u komend jaar betaalt.

Korting

Om u te helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, hebben wij een speciale vergelijkingswebsite gelanceerd. Deze geeft u snel en eenvoudig overzicht van de grote zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en profiteren van interessante kortingen. Wel zo handig. Wij hebben kortingen voor u bedongen van 3% tot 10% op de basisverzekering en van 7% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel makkelijk oplopen tot honderd euro per persoon per jaar!

Opzeggen zorgverzekering

Wilt u uw zorgverzekering opzeggen? De opzegging van uw zorgverzekering dient op uiterlijk 31 december 2018 bij ons binnen te zijn.

Op zaterdag 29 en zondag 30 december 2018 is ons kantoor in Doetinchem gesloten, ons kantoor in Reeuwijk is wel telefonisch bereikbaar. Wanneer u uiterlijk 31 december uw zorgverzekering opzegt, heeft u vervolgens nog tot en met 31 januari 2019 de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. We kunnen dan samen met u bekijken welke zorgverzekering het best aansluit bij uw situatie.

Ons speciale zorgnummer: 088 – 12 10 222 is wel 24/7 bereikbaar, dus ook 's avonds en in het weekend.

Persoonlijk advies via zorgnummer: 088 – 12 10 222

Krijgt u liever persoonlijk advies of komt u er niet uit? Bel ons dan op ons speciale zorgnummer: 088 – 12 10 222. Onze 10 zorgspecialisten adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar de zorgverzekering die bij u past! Of mail uw vraag naar zorg@heilbron.nl

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw zorgvragen!

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen