Zorg

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Wij hebben contracten afgesloten met  de volgende zorgaanbieders: Delta Lloyd, Menzis, ONVZ, De Amersfoortse, CZ, Avero Achmea en Agis.
 
Wij kunnen u kortingen aanbieden van 7% tot 10% op de basisverzekering en van 8% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar! Weet u niet wat voor u de juiste verzekering is? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Mailt u daarom gerust naar zorg@heilbron.nl en neem vrijblijvend contact met ons op.
 
Neem contact op met onze zorgspecialisten, zij gaan graag samen met u op zoek naar het juiste pakket.
 
Wilt u uw premie zelf berekenen? Klik dan hier.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

De beste zorgdeals

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering.

Om u te helpen bij het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars, hebben wij een speciale website gelanceerd. Deze geeft u een snel en makkelijk overzicht van alle zorgverzekeraars. Bovendien kunt u direct een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten en profiteren van interessante kortingen, wel zo gemakkelijk. Wij hebben kortingen voor u bedongen van 8% tot 10% op de basisverzekering en van 8% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar!

Lees verder...