Zorg

Net als u zijn wij altijd op zoek naar de beste en goedkoopste zorgverzekering. Wij hebben contracten afgesloten met  de volgende zorgaanbieders: Delta Lloyd, Menzis, ONVZ, De Amersfoortse, CZ, Avero Achmea en Agis.
 
Wij kunnen u kortingen aanbieden van 7% tot 10% op de basisverzekering en van 8% tot maar liefst 20% op de aanvullende verzekering! Op deze manier kan uw voordeel oplopen tot honderden euro's per jaar! Weet u niet wat voor u de juiste verzekering is? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Mailt u daarom gerust naar zorg@heilbron.nl en neem vrijblijvend contact met ons op.
 
Neem contact op met onze zorgspecialisten, zij gaan graag samen met u op zoek naar het juiste pakket.
 
Wilt u uw premie zelf berekenen? Klik dan hier.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

De beste zorgdeals

Sinds 2017 zijn wij gefuseerd met de grootste zorgverzekeringsspecialist van Nederland, SUCSEZ. Hierdoor maken wij gebruik van de kennis en kunde van de zorgspecialisten van SUCSEZ en daar profiteert u van mee, want de zorgspecialisten zijn 24/7 bereikbaar voor advies en alle vragen op het gebied van zorgverzekeringen. 

Vergelijken loont

De verwachting voor komend jaar is dat een groot deel van de Nederlandse zorgverzekeraars premie naar boven aanpast.

Het loont in elk geval de moeite om goed in de gaten te houden wat uw verzekeraar aan premie gaat berekenen. Uiterlijk 12 november 2017 zijn verzekeraars verplicht u hierover te informeren. Ons advies is dan ook om een goede en objectieve vergelijking te (laten) maken tussen uw huidige zorgverzekering en het aanbod dat het best bij uw wensen past; zowel op gebied van voorwaarden als op de prijs die u komend jaar betaalt.

Lees verder...