Regiobank

Het gemak van uw bankzaken op een vertrouwd adres!
 
Heilbron Assurantiën is sinds 2010 zelfstandig intermediair van RegioBank. Ons financiële dienstenpakket is hierdoor flink uitgebreid met het complete bancaire productenpakket van RegioBank. In onze RegioBank kantoren in Doetinchem en Aalten bieden wij het gemak van al uw financiële zaken onder één dak (ons filiaal in Doetinchem heeft geen kasfunctie, ons filiaal in Aalten wel).
 
RegioBank is een onderdeel van de Volksbank NV (samen met de SNS Bank, ASN Bank en BLG Wonen).
 
RegioBank biedt u een groot scala aan financiële producten en diensten, met gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Van betalen tot sparen én hypotheken. Maar ook voor informatie over verzekeren en voor een deskundig advies, bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook bij RegioBank rekenen op een persoonlijke service en medewerkers die zich betrokken voelen bij uw bankzaken. Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal, wij helpen u graag met een persoonlijk advies.
 
 

Onze RegioBank website

Meer weten over de producten van RegioBank? Klik hier voor onze website. Download hier de dienstenwijzer van RegioBank.

Team RegioBank

Ons team RegioBank specialisten staan voor u klaar.
vlnr: Selly Dinklo, Kim Reijmer-Huntink (boven), Madelon Melenhorst en Agelique Anssems-Davelaar.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Mobiel bankieren

Met mobiel bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak. U regelt altijd en overal makkelijk uw bankzaken.

Lees verder...

Zilvervloot

Terug bij RegioBank: Zilvervloot Sparen. Spaar een mooi bedrag voor uw (klein)kind op een aantrekkelijke spaarrekening.

Lees verder...

JongWijs: voor het kind zelf

Met JongWijs kunnen ouders kinderen leren verstandig met geld om te gaan. Uiteraard blijft de ouder altijd zelf verantwoordelijk voor de financiële opvoeding van zijn kind. Onze educatie geeft praktische handvatten om de ouder hierbij te helpen. 

Lees verder...

Rentevergelijker

Dromen, wensen, doelen, vrijwel iedereen heeft ze. Een eerste eigen woning, een bruiloftsfeest, een verre reis of een studiepot voor de kinderen. Bij RegioBank kunt u ze vervullen en sparien zoals u dat wilt. Want uw spaarwensen staan bij ons voorop. Daarbij krijgt u altijd een goed advies en een aantrekkelijke spaarrente.

Lees verder...