Ik heb een hypotheek, maar…

Kan ik op mijn hypotheek besparen?

Het moet er nu maar eens van komen! Blijf niet langer rondlopen met het voornemen om de hypotheekzaken op orde te brengen. De rentepercentages dalen al jaren en u zit nog steeds vastgeklonken aan die oude, dure hypotheek. Daar wordt u toch chagrijnig van? Tijd voor actie. Tijd voor een goed gesprek met één van onze hypotheekspecialisten. Wat zijn de voor- en nadelen van de oversluiten? Wat is in uw geval het voordeligst?

Ik moet mijn hypotheekrente opnieuw vastzetten

U moet de rente van uw hypotheek opnieuw vastzetten? Tijd voor actie! En dus ook tijd voor een goed gesprek met één van onze specialisten. Met de keuze uit ruim 25 hypotheekverstrekkers gaan wij voor u op zoek naar een hypotheekoplossing die het best aansluit op uw situatie en wensen. 

Ik ga scheiden

Tijd voor een nieuw leven. Tijd voor een andere woning misschien of blijft u in uw huidige onderkomen wonen? Een gesprek met uw financieel adviseur is bij een scheiding onmisbaar. Want wat zijn de gevolgen voor uw hypotheek? Is het verstandig om een nieuwe geldverstrekker te kiezen? Best ingewikkeld. Neem de tijd en spreek met een van onze onafhankelijke adviseurs over alle hypotheekzaken. Dat geeft rust, inzicht en houvast. Een nieuw leven is al spannend genoeg.

Interesse in een afspraak?

Neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Bel 0314-68 08 40 of stuur een e-mail naar erik.rebergen@heilbron.nl.

Hypotheek

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen