Hypotheken

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zoekt u een eerlijk en onafhankelijk advies. 

Precies waar we bij Heilbron ook van houden. Een huis kopen is namelijk één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is hierbij erg belangrijk. Vandaar dat we voor een optimale dienstverlening samenwerken met onze hypotheek partner: UPIVA.

Hypotheekvormen en uw mogelijkheden

Wij bieden niet alleen een gedegen hypotheekadvies, maar verzorgen ook de offerte, de aanvraagformulieren, het verzamelen van alle stukken en het contact met geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en notarissen. Onze dienstverlening houdt niet op bij het passeren van de hypotheekakte.

Bij veranderingen in uw persoonlijke situatie of op de hypotheekmarkt zorgen wij ervoor dat uw hypotheek ook in de toekomst bij u past. U kunt hierbij denken aan de betaalbaarheid van uw hypotheek als u met pensioen gaat, als de hypotheekrenteaftrek komt te vervallen of in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of WW.

Transparant

Bij Heilbron werken we met een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars, zodat wij u altijd een 100% onafhankelijk advies kunnen bieden. Het grote voordeel is dat wij alle specialismen onder één dak hebben, namelijk verzekeren, hypotheken én makelaardij. Daarnaast zijn we uw RegioBank waarmee we ook alle bankzaken voor u kunnen regelen.

Zo bent u verzekerd van een advies dat het beste past bij uw financiële situatie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact (0314-68 08 40) met ons op voor een gedegen hypotheekadvies.

 

                            

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen