Hypotheken

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zoekt u een eerlijk en onafhankelijk advies. 

Precies waar wij ook van houden. Een huis kopen is namelijk één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is hierbij erg belangrijk.

Hypotheekvorm die bij u past

Voordat wij met u naar de hypotheekvormen en mogelijkheden gaan kijken, inventariseren wij eerst samen met u wat uw situatie is en wat uw wensen zijn. Bij het advies dat u van ons ontvangt houden wij rekening met uw persoonlijke situatie en zorgen wij ervoor dat bij wijzigingen op de hypotheekmarkt uw hypotheek ook in de toekomst bij u past. U kunt hierbij denken aan de betaalbaarheid van uw hypotheek als u met pensioen gaat, als de hypotheekrenteaftrek komt te vervallen of in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

eerste woning kopen   verhuizen of verbouwen   ik heb een hypotheek, maar...

Onafhankelijk

U heeft de keuze uit een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars, zodat wij u altijd een 100 procent onafhankelijk advies kunnen bieden. Het grote voordeel is dat u ook voor vragen over verzekeringen en bankzaken bij ons aan het juiste adres bent. 

Via onze makelaardij heeft u een ruim aanbod aan woningen tot uw beschikking en via uw RegioBank heeft u ook alle bankzaken bij de hand. Alles onder één dak dus. Zo bent u verzekerd van een advies dat het beste past bij uw financiële situatie.

De voordelen voor u op een rij

  • binnen 24 uur reactie voor het maken van een afspraak
  • onafhankelijk, persoonlijk en deskundig advies
  • afspraak bij u thuis, op uw werk of bij ons op kantoor
  • keuze uit ruim 25 hypotheekverstrekkers
  • haalbaarheid van uw verzoek snel duidelijk
  • van A tot Z begeleiding

Via Heilbron heeft u een hypotheek waar u zich geen zorgen om hoeft te maken! Zéker weten, zéker leven!

Interesse in een afspraak? 

Bent u op zoek naar een hypotheek voor een nieuwe woning, of wilt u uw bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan gerust contact met ons op voor een gedegen hypotheekadvies. Bel 0314-68 08 40 of stuur een e-mail naar erik.rebergen@heilbron.nl.

                            

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Eerste woning

Voor het eerst een eigen woning kopen is echt een mijlpaal. Daar gaat u zorgvuldig mee om. Welke hypotheek past het beste bij uw wensen? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende vormen? Wat past het beste bij u, nu en in de toekomst?

Lees verder...

Verhuizen of verbouwen

Uw huis wordt te klein of juist te groot. De kinderen zijn de deur uit of u gaat alleen verder. Andere, nieuwe zaken vragen uw aandacht. Tijd voor een nieuw leven en mogelijk dus ook tijd voor een andere woning of een verbouwing voor extra wooncomfort. Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende alternatieven? Wat past het beste bij u, nu en in de toekomst?

Lees verder...

Ik heb een hypotheek, maar…

Het moet er nu maar eens van komen! Blijf niet langer rondlopen met het voornemen om de hypotheekzaken op orde te brengen. De rentepercentages dalen al jaren en u zit nog steeds vastgeklonken aan die oude, dure hypotheek. Daar wordt u toch chagrijnig van? Tijd voor actie. Tijd voor een goed gesprek met één van onze hypotheekspecialisten. Wat zijn de voor- en nadelen van de oversluiten? Wat is in uw geval het voordeligst?

Lees verder...