Particulier

Wij willen u als particuliere klant graag ontzorgen.
 
Of het nu gaat om een simpele autoverzekering of een compleet particulier pakket; u zult ervaren dat u bij ons in een warm bad terecht komt.
 
Een verzekering afsluiten via internet is zo gedaan, maar vaak zijn de kleine lettertjes niet duidelijk of simpelweg niet interessant genoeg om te lezen. Wanneer u bij Heilbron een verzekering afsluit weet u zeker dat u een goede dekking heeft tegen het beste tarief. Wij zoeken precies uit wat u wilt en wat het beste bij u past. Bovendien kunnen wij onze verzekeringen collectief inkopen, waardoor u in veel gevallen niet méér betaalt dan bij een internet verzekering. Met het grote verschil dat wij verantwoording dragen voor het afgesloten product!
 
Wij voelen ons betrokken bij u als klant. Dat betekent dat we niet wachten tot u naar ons toe komt. Wij zorgen ervoor dat we u op de hoogte stellen van alle nieuwe ontwikkelingen. Dat doen we per nieuwsbrief of gewoon in een persoonlijk gesprek. We zorgen er altijd voor dat we op regelmatige basis alles voor u op een rij zetten om te kijken of uw verzekering nog bij u past.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen

Verzekeringen

Wij bieden een uitgebreid pakket wanneer het gaat om een particuliere verzekering.

Lees verder...

Pensioenen

Op het gebied van pensioen veranderen de regels en de mogelijkheden continu.

Lees verder...

Hypotheken

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zoekt u een eerlijk en onafhankelijk advies.

Lees verder...

Regiobank

Het gemak van uw bankzaken op een vertrouwd adres!

Lees verder...

Uw polismap

Wanneer u een relatie bent van Heilbron, kunt u digitaal inloggen in uw eigen polismap.

Lees verder...

Financiële Planning

Wie graag verder komt, maakt gebruik van ons Financieel Plan. Want bij iedere nieuwe fase of mijlpaal kijk je in je portemonnee: Wat kan wel, wat niet? Een huis met een tuin, een grote reis, eigen bedrijf, een vakantiehuis, eerder stoppen met werken? 

Lees verder...