Ledenorganisatie

Als ledenorganisatie wilt u uw leden laten profiteren van de gemakken en voordelen die uw organisatie hen biedt. Met het oog op zekerheid voor later, maar vooral ook om een leuk leven te leiden. Deze voordelen lopen uiteen van kortingen op activiteiten, hulpmiddelen, advies én verzekeringen.

Collectiviteit zorgverzekeringen voor uw leden

Als dé zorgverzekeringsspecialist van Nederland biedt Heilbron op maat gemaakte collectiviteiten voor zorgverzekeringen aan ledenorganisaties. Bij het samenstellen van de collectiviteit gaan wij samen met u op zoek naar de juiste zorgverzekering(en) die het best aansluit(en) bij uw leden.

De beste zorgverzekering met aantrekkelijke kortingen

Heilbron werkt samen met de beste zorgverzekeraars van Nederland. Met een uitgebreid marktonderzoek stellen we een pakket samen gericht op uw leden of deelnemers. Daarbij bieden wij aantrekkelijke kortingen. Heilbron ontzorgt bij de gehele communicatie van de collectieve voordelen richting uw leden.

Wij helpen u graag

Wij stellen uw eigen online vergelijkingsmodule voor u beschikbaar waar uw leden snel en eenvoudig een premie berekenen en vergelijken en de beste zorgverzekering selecteren én afsluiten. Heeft een lid al een zorgverzekering, maar is hij of zij nog geen deelnemer aan uw collectiviteit? Dit is geen probleem, via de vergelijkingsmodule kan snel de verzekering naar uw collectief worden overgesloten, zodat hij/zij vanaf dan gebruikt maakt van alle voordelen. Uiteraard kunnen wij deze overstap ook voor uw leden regelen.

Kosteloos afsluiten en 24/7 bereikbaar voor vragen

Het afsluiten van een zorgcollectief is voor u geheel kosteloos. Uw lid kan 24/7 gebruik maken van onze zorgspecialisten inzake alle zorgvragen. Onze zorgspecialisten helpen ook bij onduidelijkheden of vragen omtrent nota’s. Zelfs bij het verkorten van wachttijd bij een behandeling in bijvoorbeeld het ziekenhuis kunnen wij uw lid ondersteunen.

Uw leden of deelnemers genieten dus van het maximale voordeel dankzij uw lidmaatschap. Daarnaast is uw lid verzekerd van goede zorg. Een geruststellende gedachte.

Collectiviteit schadeverzekeringen

Naast de collectieve zorgverzekering kunt u uw leden een uitstekende faciliteit bieden met collectieve verzekeringen voor wonen, reizen en aansprakelijkheid. Uiteraard uit te breiden met diverse dekkingen voor bijvoorbeeld auto, fiets of boot. Afhankelijk van uw doelstelling en wensen kunnen wij een maatwerkpakket ontwikkelen, gericht op uw organisatie én leden. Neem hiervoor gerust contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag.

Laat u vrijblijvend informeren door onze specialisten! Gesprek aanvragen