Serviceplannen

Bij Heilbron Beverwijk krijgt u het advies dat bij u past. Immers geen mens is hetzelfde en iedereen heeft zo z’n eigen wensen. De een heeft behoefte aan persoonlijk contact en de ander regelt zijn zaakjes liever online. Dat geldt voor verzekeringen en zeker voor de bijbehorende dienstverlening. Daarom bieden wij u drie Serviceplannen op maat met de toepasselijke titels: Rechttoe Rechtaan, Voor Uw Gemak, Alles Bij Elkaar. 

Sluit één van deze serviceplannen aan bij uw wensen en behoeften? Regel het direct via beverwijk@heilbron.nl of bel 0251 - 290900.

Serviceplannen

Rechttoe Rechtaan

U gaat voor eenvoud, maar kiest wel voor een degelijk verzekeringspakket. Stel dat er iets gebeurt, dan regelt u de zaken liever zelf. Een mailtje naar Lands volstaat.

Voor Uw Gemak

Nét even meer service geeft een goed gevoel. U hecht aan een uitgebalanceerd verzekeringspakket – gaat voor onze korting – maar u wilt niet alles zelf moeten doen. Alleen als het echt nodig is, verlangt u persoonlijk advies en begeleiding. Bijvoorbeeld bij schade heeft u graag ruggensteun van Lands. Eenmaal per vijf jaar loopt u samen met Lands alle verzekeringen nog eens door.

Alles Bij Elkaar

U wilt de financiën goed op orde hebben, maar zit niet op ‘huiswerk’ te wachten. Dus sluist u het liefst zo veel mogelijk gedoe door naar Lands. Het driejaarlijkse persoonlijke onderhoud met onze adviseur stelt u zeer op prijs. Niet overdreven, maar toch met een vaste regelmaat en redelijk intensief. Zo wordt u adequaat door ons geïnformeerd over wetswijzigingen die van invloed zijn op uw financiële situatie.

Sluit één van deze serviceplannen aan bij uw wensen en behoeften? Regel het direct via beverwijk@heilbron.nl of bel 0251 - 290900.