Beverwijk

Lands Advies is Heilbron

Lands Advies kiest voor een nieuwe koers. Vanaf januari 2018 maken wij al deel uit van Heilbron, een landelijke organisatie met sterke regionale wortels. Per 1 mei 2019 gaan wij verder onder de naam Heilbron.

Verder verandert er niet zo gek veel. Net als Lands Advies is Heilbron een nuchtere, deskundige en betrouwbare partner op financieel gebied. U blijft alle bekende gezichten zien op het kantoor aan de Wijkermeerweg. Zelfs de telefoonnummers blijven hetzelfde. We gaan dus vrolijk op vertrouwde en stevige voet verder.

Wat wél nieuw is, is een uitgebreider scala aan mogelijkheden en een rijke variatie aan producten. En die naam dus. 

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Heeft u vragen? Stuur een mail naar beverwijk@heilbron.nl of bel met ons bekende nummer 0251 - 290900.

Heilbron: een landelijke organisatie, thuis in de regio. 

In Beverwijk zijn wij het enige full service kantoor voor ál uw verzekeringszaken. Met lokale schade-afhandeling en natuurlijk ons volmachtbedrijf Mandaat assuradeuren. Wij hebben kennis op alle verzekeringsgebieden en zijn u graag van dienst. Van grootbedrijf, MKB tot  ZZP en particulier.

Financiële Planning

Wie graag verder komt, maakt gebruik van ons Financieel Plan. Want bij iedere nieuwe fase of mijlpaal kijk je in je portemonnee: Wat kan wel, wat niet? Een huis met een tuin, een grote reis, eigen bedrijf, een vakantiehuis, eerder stoppen met werken? 

In een compleet en helder overzicht kunnen wij inzichtelijk maken of en hoe u uw wens kunt vervullen. U krijgt een uitgewerkt financieel rapport waarin ál uw geldzaken aan bod komen. 
Dus breek uw hoofd niet langer. Vraag ons om raad. Ons Financieel Plan biedt houvast bij al uw belangrijke beslissingen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Heilbron Service Plan

Bij Heilbron krijgt u het advies dat bij u past. Immers geen mens is hetzelfde en iedereen heeft zo z’n eigen wensen. De een heeft behoefte aan persoonlijk contact en de ander regelt zijn zaakjes liever online. Dat geldt voor verzekeringen en zeker voor de bijbehorende dienstverlening. Daarom bieden wij u drie Serviceplannen op maat met de toepasselijke titels: Rechttoe Rechtaan, Voor Uw Gemak, Alles Bij Elkaar. 

Wilt u graag zoveel mogelijk zelf regelen? Dan past Rechttoe Rechtaan bij u.

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor het serviceplan dat het beste bij u past. Neem contact met ons op.

Duurzame inzetbaarheid

We moeten allemaal langer werken en dat is het belangrijk dat uw mensen ook fit naar de eindstreep kunnen. Wij hebben verschillende manieren om u daar bij te helpen. Zo kunnen wij u met onze partner PSAttent (zie www.psattent.nl) helpen het langdurig verzuim structureel te verlagen. Maar uw oudere medewerkers kunnen bijvoorbeeld ook part-time met pensioen. Wij weten precies hoe dat moet.

Wilt u ook invulling geven aan duurzame inzetbaarheid in uw organisatie? Neem contact met ons op. 

Poliskluis

Bent u een relatie van ons kantoor in Beverwijjk? Dan kunt u ook gebruikmaken van 'De Digitale Polismap'. Via uw eigen beveiligde Digitale Polismap kunt u 24/7 online uw polissen inzien. Zo heeft u altijd online toegang tot al uw gegevens. Ook kunt u heel eenvoudig wijzigingen doorgeven. Uw verzekeringsmap vullen met polisbladen, facturen en overige zaken is verleden tijd. 

Schade melden

Beverwijk