Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Hoera 90 jaar!

Heilbron Doetinchem bestaat dit jaar precies 90 jaar! Toen Heilbron op 18 maart 1932 werd opgericht, konden we niet bedenken dat we nu in 2022 zo ver zijn doorgegroeid naar één van de grootste onafhankelijk financieel adviesbedrijven van Nederland. Maar wel nog steeds met een lokaal karakter. En daar zijn we trots op!

Geplaatst op: 17-03-2022
Heilbron Doetinchem, al 90 jaar jong!

“Heilbron Doetinchem bestaat dit jaar precies 90 jaar. Op 18 maart 1932 schreef Alex Heilbron zich in bij de Doetinchemse Kamer van Koophandel als makelaar in onroerend goed en assurantiën. Hij was in de jaren daarvoor actief als paardenhandelaar, maar zijn hart lag toch meer bij stenen en verzekeringen.

Groei

Vanaf dat moment ging het hard. Heilbron werd een gevestigde naam en nu, 90 jaar na de oprichting, is ons bedrijf uitgegroeid tot een landelijk merk met locaties door het hele land. De paardenhandel hebben we gelaten voor wat hij is en we hebben ons volledig gericht op verzekeringen, hypotheken, pensioenen, makelaardij, bankzaken… en meer!

Bedankt!

Toen Heilbron op 18 maart 1932 werd opgericht, konden we niet bedenken dat we nu in 2022 zo ver zijn doorgegroeid naar één van de grootste onafhankelijk financieel adviesbedrijven van Nederland. Maar wel nog steeds met een lokaal karakter. En daar zijn we trots op!

Wij streven altijd naar een duurzame relatie met onze klanten, die is gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Waar we nu staan hebben we mede te danken aan u! Uw vertrouwen in ons maakt ons wie we zijn, hartelijk dank daarvoor!”

Marja Dierssen, Directeur Heilbron Doetinchem