NIEUWS IN DETAIL

Tot 2024 schenken voor een woning met de jubelton

Voor de jubelton is geen plek meer in de plannen van het nieuwe kabinet. Hiermee komt een eind aan de fiscaal vriendelijke schenking aan jonge woningkopers. Toch is het niet nodig om meteen de noodklok te luiden. We zetten de mogelijkheden op een rij die je nu en in de komende jaren hebt. De jubelton wordt […]

Geplaatst op: 29-12-2021
Voor de jubelton is geen plek meer in de plannen van het nieuwe kabinet. Hiermee komt een eind aan de fiscaal vriendelijke schenking aan jonge woningkopers. Toch is het niet nodig om meteen de noodklok te luiden. We zetten de mogelijkheden op een rij die je nu en in de komende jaren hebt. De jubelton wordt in 2024 afgeschaft, zo blijkt uit de budgettaire bijlage van het coalitieakkoord. In tegenstelling tot wat in veel andere media wordt gecommuniceerd, heb je nog de tijd om er gebruik van te maken. Bovendien zijn er ook nu al diverse…
Generated by Feedzy