NIEUWS IN DETAIL

Wanneer is een aanvullende zorgverzekering zinvol?

Mogelijk heb je ook in 2022 extra zorg nodig die niet in de basisverzekering valt. Bijvoorbeeld de periodieke controles bij de tandarts of behandelingen bij de fysiotherapeut voor die vervelende blessure. Met een aanvullende zorgverzekering ben je extra verzekerd voor allerlei andere zorg. Kijk wel goed wat er in het aanvullende pakket zit en of […]

Geplaatst op: 21-12-2021
Mogelijk heb je ook in 2022 extra zorg nodig die niet in de basisverzekering valt. Bijvoorbeeld de periodieke controles bij de tandarts of behandelingen bij de fysiotherapeut voor die vervelende blessure. Met een aanvullende zorgverzekering ben je extra verzekerd voor allerlei andere zorg. Kijk wel goed wat er in het aanvullende pakket zit en of je dat ook echt nodig hebt. Een aanvullende zorgverzekering is in tegenstelling tot de basiszorgverzekering niet verplicht. Ben je over het algemeen kerngezond? Dan is een aanvullend pakket niet altijd nodig. Maar als je een slecht gebit hebt of je sport…
Generated by Feedzy