NIEUWS IN DETAIL

Winterbanden of all-seasonbanden? De voor en nadelen

Laatst werd Verstappen wereldkampioen door een slimme bandenwissel. Voor jou staat er minder op het spel. Toch kan het verschil maken op welk type banden je rijdt. Winterbanden zijn aan te raden bij temperaturen onder de 7 graden. Een gedoe is het wel, ieder seizoen van banden wisselen. Met all-season banden is dit niet nodig. […]

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst werd Verstappen wereldkampioen door een slimme bandenwissel. Voor jou staat er minder op het spel. Toch kan het verschil maken op welk type banden je rijdt. Winterbanden zijn aan te raden bij temperaturen onder de 7 graden. Een gedoe is het wel, ieder seizoen van banden wisselen. Met all-season banden is dit niet nodig. Wel zijn die minder geschikt bij strenge winters.Tot nu toe is er nog geen sprake van een strenge winter en kan je prima af met zomerbanden of all-season banden. Eerder dit jaar was dat wel anders. In februari dook het…
Generated by Feedzy