NIEUWS IN DETAIL

Afschaffen jubelton en andere plannen van het nieuwe kabinet

Na een langdurig en stroef proces is Rutte 4 dan eindelijk een feit, met grootse plannen voor de woningmarkt. Zoals verwacht wordt de jubelton afgeschaft. Verder wil het kabinet de woningmarkt voor meer mensen toegankelijk maken. We zetten de plannen voor je op een rij. Kanttekening is dat de Eerste en Tweede Kamer nog wel […]

Geplaatst op: 16-12-2021
Na een langdurig en stroef proces is Rutte 4 dan eindelijk een feit, met grootse plannen voor de woningmarkt. Zoals verwacht wordt de jubelton afgeschaft. Verder wil het kabinet de woningmarkt voor meer mensen toegankelijk maken. We zetten de plannen voor je op een rij. Kanttekening is dat de Eerste en Tweede Kamer nog wel akkoord moeten geven.Afschaffing jubelton Al langer ligt de jubelton onder een vergrootglas. Nu kan er ruim een ton belastingvrij geschonken worden voor de aankoop van een woning. Deze regeling was bedoeld om starters een betere kans te geven op de woningmarkt….
Generated by Feedzy