NIEUWS IN DETAIL

Maximale hypotheek in 2022 fors omlaag bij private lease

Drie procent van de totale voorraad personenauto’s is geleased. Leasen doe je vooral voor het gemak. Bovendien loop je niet het risico op hoge onderhoudskosten. De leasemaatschappij regelt het onderhoud van de auto. Veel mensen vergeten echter dat een private leasecontract nadelig kan uitpakken bij het afsluiten van een hypotheek. Vanaf april 2022 is die […]

Geplaatst op: 14-12-2021
Drie procent van de totale voorraad personenauto’s is geleased. Leasen doe je vooral voor het gemak. Bovendien loop je niet het risico op hoge onderhoudskosten. De leasemaatschappij regelt het onderhoud van de auto. Veel mensen vergeten echter dat een private leasecontract nadelig kan uitpakken bij het afsluiten van een hypotheek. Vanaf april 2022 is die impact nog groter. Bureau Krediet Registratie (BKR) registreert alle financiële verplichtingen die langer lopen dan één maand en hoger zijn dan €250. Geldverstrekkers kijken in het BKR welke financiële verplichtingen je hebt. Ook private lease contracten worden deels geregistreerd. Naarmate je…
Generated by Feedzy