NIEUWS IN DETAIL

Zorgverzekering 2022 bepalen in vijf stappen

Heb je de zorgverzekering 2022 nog niet gekozen? Als je wilt overstappen heb je nog tot eind december om je huidige zorgverzekering op te zeggen. Vervolgens moet je een nieuwe keus maken. Dat is vaak niet eenvoudig. Hoe pik jij de goedkoopste zorgverzekering eruit die ook nog eens aansluit bij je wensen? Met de volgende […]

Geplaatst op: 09-12-2021
Heb je de zorgverzekering 2022 nog niet gekozen? Als je wilt overstappen heb je nog tot eind december om je huidige zorgverzekering op te zeggen. Vervolgens moet je een nieuwe keus maken. Dat is vaak niet eenvoudig. Hoe pik jij de goedkoopste zorgverzekering eruit die ook nog eens aansluit bij je wensen? Met de volgende stappen helpen we je op weg.Heb je vrije zorgkeuze? Hoe hoog zijn de vergoedingen en is een verhoogd eigen risico handig? Vragen die je kunt hebben bij het uitzoeken van de zorgverzekering 2022. Niet alleen de laagste premie is namelijk…
Generated by Feedzy