Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Minder hypotheken met NHG afgesloten. Ook als het wel kon

Het aantal afgesloten hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie is fors gedaald. Deze daling is deels toe te schrijven aan de sterk gestegen woningprijzen. Opvallend is dat er ook minder voor NGH is gekozen wanneer dat wel mogelijk was. Een zorgelijke ontwikkeling, zo stelt de organisatie achter de garantie.In het derde kwartaal van 2021 zijn er […]

Geplaatst op: 18-11-2021
Het aantal afgesloten hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie is fors gedaald. Deze daling is deels toe te schrijven aan de sterk gestegen woningprijzen. Opvallend is dat er ook minder voor NGH is gekozen wanneer dat wel mogelijk was. Een zorgelijke ontwikkeling, zo stelt de organisatie achter de garantie.In het derde kwartaal van 2021 zijn er in totaal 30.000 hypotheken met NHG afgesloten. Dit zijn er 18.2000 minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral kopers waren minder enthousiast over NHG. Een kleinere groep, huiseigenaren die hun woning hebben verbouwd, maakte wel vaker de keus voor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.