Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Merendeel starters wijzigt wensen bij zoeken eigen woning

Dat starters het lastig hebben op de woningmarkt was al bekend. Maar hoe lastig het is, brengt De Startersmonitor aan het licht. Van alle starters is 54 procent ontevreden met de huidige woonsituatie. Er heerst weinig optimisme in de zoektocht naar een nieuwe woning. De slagingskans wordt ingeschat op slechts 35%. Daarnaast is bijna de […]

Geplaatst op: 04-11-2021
Dat starters het lastig hebben op de woningmarkt was al bekend. Maar hoe lastig het is, brengt De Startersmonitor aan het licht. Van alle starters is 54 procent ontevreden met de huidige woonsituatie. Er heerst weinig optimisme in de zoektocht naar een nieuwe woning. De slagingskans wordt ingeschat op slechts 35%. Daarnaast is bijna de helft van de zoekende starts al minimaal een half jaar op zoek naar nieuwe koop- of huurwoning.De startersmonitor is opgezet door het ministerie van Binnenlandse Zaken, samen met enkele marktpartijen. Met deze monitor willen de partijen zicht houden op de…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.