Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Wanneer is het oversluiten van jouw hypotheek interessant?

De hypotheekrente zit in de lift. Veel mensen besluiten snel hun hypotheek over te sluiten, voordat de rente mogelijk verder stijgt. Daarnaast is ook het afsluiten van een tweede hypotheek in trek, bijvoorbeeld voor een verbouwing. Overweeg je ook het oversluiten van je hypotheek? Check in hoeverre het voordelen biedt in jouw situatie.Het aantal afgesloten […]

Geplaatst op: 28-10-2021
De hypotheekrente zit in de lift. Veel mensen besluiten snel hun hypotheek over te sluiten, voordat de rente mogelijk verder stijgt. Daarnaast is ook het afsluiten van een tweede hypotheek in trek, bijvoorbeeld voor een verbouwing. Overweeg je ook het oversluiten van je hypotheek? Check in hoeverre het voordelen biedt in jouw situatie.Het aantal afgesloten hypotheken voor de koop van een woning is stevig gedaald. Er zijn simpelweg te weinig beschikbare en betaalbare woningen. Toch is het druk bij geldverstrekkers. Het aantal hypotheekaanvragen in de niet-kopersmarkt blijft sterk stijgen: van 45.892 in het derde kwartaal…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.