Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Stormloop op hypotheken door stijging hypotheekrente

Al eerder was duidelijk, de hypotheekrente zit in de lift. Inmiddels hebben alle grootbanken de hypotheekrente verhoogd. De rest van de markt volgt vanzelf met het aanpassen van de rente. Deze ontwikkeling zorgt voor een stormloop op hypotheken in de afgelopen weken. Veel mensen willen profiteren van de nog lage rente door hun hypotheek over […]

Geplaatst op: 26-10-2021
Al eerder was duidelijk, de hypotheekrente zit in de lift. Inmiddels hebben alle grootbanken de hypotheekrente verhoogd. De rest van de markt volgt vanzelf met het aanpassen van de rente. Deze ontwikkeling zorgt voor een stormloop op hypotheken in de afgelopen weken. Veel mensen willen profiteren van de nog lage rente door hun hypotheek over te sluiten.Hypotheken Data Netwerk (HDN) registreert de offerteaanvragen voor hypotheken bij alle grote geldverstrekkers in Nederland. Sinds de stijging van de hypotheekrente is er een forse stijging te zien. Vorige week (van maandag 18 t/m zondag 24 oktober 2021) lag…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.