NIEUWS IN DETAIL

Hoe ben je verzekerd na een schoorsteenbrand?

Verkopers van brandhout zien hun verkoopwaar de deur uit vliegen. De vraag naar hout voor de haard of houtkachel nam flink toe in de afgelopen weken. Naast de lagere temperatuur, komt deze run op brandhout door de stijgende energietarieven. De alternatieve warmtebron is niet altijd even veilig. Verzekeraar Univé voorziet een toenemend aantal schoorsteenbranden.In 2020 […]

Geplaatst op: 25-10-2021
Verkopers van brandhout zien hun verkoopwaar de deur uit vliegen. De vraag naar hout voor de haard of houtkachel nam flink toe in de afgelopen weken. Naast de lagere temperatuur, komt deze run op brandhout door de stijgende energietarieven. De alternatieve warmtebron is niet altijd even veilig. Verzekeraar Univé voorziet een toenemend aantal schoorsteenbranden.In 2020 vonden volgens Univé gemiddeld bijna vijf schoorsteenbranden per dag plaats. De verzekeraar verwacht meer branden in de komende tijd. Zeker als mensen ineens flink gaan stoken, nadat de kachel jarenlang niet gebruikt is. Hoe kan je een schoorsteenbrand voorkomen?Om dat…
Generated by Feedzy