NIEUWS IN DETAIL

Woning en scheiden optie 2: je ex uitkopen

Na een scheiding met een gezamenlijke woning heb je grofweg drie opties. Eerder schreven we over de eerste optie, het verkopen van de woning. Een verkoop is doorgaans de makkelijkste optie, maar niet automatisch de beste. Zeker niet als je verkoopt met een restschuld. In dit artikel belichten we hoe één partner de woning over […]

Geplaatst op: 14-10-2021
Na een scheiding met een gezamenlijke woning heb je grofweg drie opties. Eerder schreven we over de eerste optie, het verkopen van de woning. Een verkoop is doorgaans de makkelijkste optie, maar niet automatisch de beste. Zeker niet als je verkoopt met een restschuld. In dit artikel belichten we hoe één partner de woning over kan nemen in verschillende scenario’s.Misschien wil je in jullie huidige woning blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat je gehecht bent aan de woning of omdat er bij verkoop een restschuld overblijft. Als je onafhankelijk van elkaar wilt verdergaan, is het zaak om…
Generated by Feedzy