NIEUWS IN DETAIL

Tarieven notarissen wisselen sterk: vergelijken loont

Een notaris dichtbij huis is prettig. Toch is het financieel niet altijd aantrekkelijk om naar de eerste de beste notaris in jouw buurt te stappen. De tarieven die notarissen hanteren lopen namelijk sterk uiteen. Met het vergelijken van de notariskosten kan je al snel honderden euro’s besparen.‘Undercover’ als een willekeurige 59-jarige klant vroeg de consumentenbond […]

Geplaatst op: 05-10-2021
Een notaris dichtbij huis is prettig. Toch is het financieel niet altijd aantrekkelijk om naar de eerste de beste notaris in jouw buurt te stappen. De tarieven die notarissen hanteren lopen namelijk sterk uiteen. Met het vergelijken van de notariskosten kan je al snel honderden euro’s besparen.‘Undercover’ als een willekeurige 59-jarige klant vroeg de consumentenbond dertig notarissen om aktes op te stellen voor schenkingen op papier. Het ging om drie maximale belastingvrije schenkingen aan drie denkbeeldige dochters. Het verschil in tarieven liep op tot bijna €700. Grote tariefverschillen en soms geen kortingDe tarieven voor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *