NIEUWS IN DETAIL

Premie zorgverzekering 2022 later bekend. DSW breekt met traditie

Al jaren kan je er de klok op gelijk zetten, zorgverzekeraar DSW maakt in de week na Prinsjesdag als eerst de premie zorgverzekering voor het volgende jaar bekend. Dit jaar hapert het uurwerk. Door de coronacrisis lukt het DSW niet. Naar eigen zeggen ‘door het ontbreken van essentiële informatie’. Wel probeert de zorgverzekeraar straks alsnog […]

Geplaatst op: 27-09-2021
Al jaren kan je er de klok op gelijk zetten, zorgverzekeraar DSW maakt in de week na Prinsjesdag als eerst de premie zorgverzekering voor het volgende jaar bekend. Dit jaar hapert het uurwerk. Door de coronacrisis lukt het DSW niet. Naar eigen zeggen ‘door het ontbreken van essentiële informatie’. Wel probeert de zorgverzekeraar straks alsnog als eerste over de brug te komen met de zorgpremie voor 2022.  Om de zorgpremie te kunnen berekenen is een goed beeld nodig van de zorgkosten. Vooral voor kosten die betrekking hebben op de coronapandemie is het plaatje nog niet…
Generated by Feedzy