NIEUWS IN DETAIL

Tarief bungalowparken op hoogste niveau ooit

De prijs van producten en diensten is in augustus 2,4 procent gestegen ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Dit blijkt uit een rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit is één procent hoger dan de inflatie in juli. Vooral voor voeding en vakanties moet dieper in de buidel getast worden.De […]

Geplaatst op: 07-09-2021
De prijs van producten en diensten is in augustus 2,4 procent gestegen ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Dit blijkt uit een rapport van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit is één procent hoger dan de inflatie in juli. Vooral voor voeding en vakanties moet dieper in de buidel getast worden.De prijzen van vakanties zijn een belangrijke aanjager van de inflatie. Zo lagen de tarieven voor het verblijf op een bungalowpark nog nooit zo hoog als in augustus. Maar ook pakketreizen waren een stuk duurder. In vergelijking met vorig jaar augustus bedroeg de…
Generated by Feedzy