NIEUWS IN DETAIL

Voor deze 1 miljoen woningen loont verduurzamen

Het installeren van een warmtepomp of isoleren van je woning zijn vaak relatief hoog. Te hoog om binnen een acceptabele tijd terug te verdienen, zo stellen critici. Advieskantoor DWA liet er een berekening op los. De conclusie: 1 miljoen huishoudens kunnen, als ze nu al overstappen op een warmtepomp en de muren isoleren, over tien […]

Geplaatst op: 30-08-2021
Het installeren van een warmtepomp of isoleren van je woning zijn vaak relatief hoog. Te hoog om binnen een acceptabele tijd terug te verdienen, zo stellen critici. Advieskantoor DWA liet er een berekening op los. De conclusie: 1 miljoen huishoudens kunnen, als ze nu al overstappen op een warmtepomp en de muren isoleren, over tien jaar geld verdienen aan hun klimaatvriendelijke woning. Voor welke type woning is het rendabel?Nog voor lang niet alle huishoudens is het interessant om te verduurzamen. Het is vooral interessant voor grotere en jongere huizen. Door over te stappen op een…
Generated by Feedzy