NIEUWS IN DETAIL

Ongekende stijging woningprijs. Aanbod blijft schaars.

In de lijn met vorige maanden is het record voor prijsstijgingen op de woningmarkt weer verbroken. In de maand juli waren bestaande koopwoningen 16,3 procent duurder dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dit blijkt uit cijfers van het CBS. Ook de NVM zag de woningprijzen ongekend hard stijgen. Voorlopig komt er geen nog geen […]

Geplaatst op: 23-08-2021
In de lijn met vorige maanden is het record voor prijsstijgingen op de woningmarkt weer verbroken. In de maand juli waren bestaande koopwoningen 16,3 procent duurder dan in dezelfde maand een jaar eerder. Dit blijkt uit cijfers van het CBS. Ook de NVM zag de woningprijzen ongekend hard stijgen. Voorlopig komt er geen nog geen eind aan de krapte op de woningmarkt, zo is de verwachting.De door het CBS geregistreerde prijsstijging over juli is de grootste meer dan twintig jaar. De laatste keer dat dit voorkwam was in oktober 2000. In 2013 bereikten de woningprijzen…
Generated by Feedzy