NIEUWS IN DETAIL

Huis verkopen en hypotheek aflossen na scheiding

Een woning zit vaak vol herinneringen en emoties. Het is dan ook goed voor te stellen dat zowel jij als je ex-partner na een scheiding niet meer in de woning willen blijven. Het kan echter ook gebeuren dat jullie de woning moeten verkopen omdat het alleen dragen van de hypotheeklasten niet haalbaar is. Waar moet […]

Geplaatst op: 20-08-2021
Een woning zit vaak vol herinneringen en emoties. Het is dan ook goed voor te stellen dat zowel jij als je ex-partner na een scheiding niet meer in de woning willen blijven. Het kan echter ook gebeuren dat jullie de woning moeten verkopen omdat het alleen dragen van de hypotheeklasten niet haalbaar is. Waar moet je allemaal rekening mee houden als een scheiding de reden is voor verkoop van de woning?De woning vormt bij een scheiding alleen een ‘probleem’ wanneer jullie in algehele gemeenschap van goederen zijn getrouwd of de woning is gekocht tijdens beperkte…
Generated by Feedzy