Oorlog in Oekraïne

De gevolgen van de oorlog zullen op grote schaal voelbaar zijn voor iedereen in Europa. Lees op onze speciale Oekraïne pagina wat dit voor u kan betekenen.

NIEUWS IN DETAIL

Autoverzekering kan goedkoper wanneer je minder rijdt

De coronacrisis heeft een grote verandering teweeggebracht in onze dagelijks leven. Voorheen sloten we op een doordeweekse dag vaak achteraan in de file. Door corona ligt het gemiddelde aantal gereden kilometers per jaar veel lager. Deze verandering in het rijgedrag kan invloed hebben op de premie van je autoverzekering. De coronacrisis heeft ons laten zien dat […]

Geplaatst op: 18-08-2021
De coronacrisis heeft een grote verandering teweeggebracht in onze dagelijks leven. Voorheen sloten we op een doordeweekse dag vaak achteraan in de file. Door corona ligt het gemiddelde aantal gereden kilometers per jaar veel lager. Deze verandering in het rijgedrag kan invloed hebben op de premie van je autoverzekering. De coronacrisis heeft ons laten zien dat thuiswerken in veel gevallen prima mogelijk is. Aannemelijk is dat dit een blijvend effect is en veel mensen ook in de toekomst meer thuis blijven werken. Bij je autoverzekering kan dit een voordeel opleveren. Dit heeft alles te maken met…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.