NIEUWS IN DETAIL

NVM organiseert Open Huizen Dag in een nieuw jasje

Door de afgelopen drie edities van de traditionele Open Huizen Dag ging een streep. Corona gooide roet in het eten. Later in het jaar staat de dag opnieuw gepland. Wel in een wat gewijzigde vorm. Het bezoeken van een woning staat niet langer centraal. In deze krappe woningmarkt ligt de focus op een gesprek met […]

Geplaatst op: 16-08-2021
Door de afgelopen drie edities van de traditionele Open Huizen Dag ging een streep. Corona gooide roet in het eten. Later in het jaar staat de dag opnieuw gepland. Wel in een wat gewijzigde vorm. Het bezoeken van een woning staat niet langer centraal. In deze krappe woningmarkt ligt de focus op een gesprek met een aan- of verkoopmakelaar.De NVM Open Huizen Dag is al jaren een bekend fenomeen op de huizenmarkt, met voordelen voor zowel kopers als verkopers. Kopers konden zonder afspraak verschillende woningen bezichtigen en verkopers kregen in één keer meerdere potentiële kopers…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *