NIEUWS IN DETAIL

Ben jij het volgende doelwil van cybercriminelen? Zo verklein je het risico

Maar liefst 13 procent van alle Nederlanders vanaf 15 jaar was bij de meest recente meting slachtoffer van cybercrime. Dit varieert van bestellingen bij een malafide webshop tot het plunderen van een betaalrekening. Welke methodes worden gebruikt bij deze vorm van criminaliteit en hoe kan je vooraf al onraad ruiken?Vroeger stapte je bij de bank […]

Geplaatst op: 13-08-2021
Maar liefst 13 procent van alle Nederlanders vanaf 15 jaar was bij de meest recente meting slachtoffer van cybercrime. Dit varieert van bestellingen bij een malafide webshop tot het plunderen van een betaalrekening. Welke methodes worden gebruikt bij deze vorm van criminaliteit en hoe kan je vooraf al onraad ruiken?Vroeger stapte je bij de bank binnen om aan de balie geld op de nemen. Nu kan je bijna niet meer om internet heen voor het regelen van je geldzaken. Deze digitalisering maakt je eerder het doelwit van cybercriminelen, die bijvoorbeeld op afstand toegang proberen te…
Generated by Feedzy