NIEUWS IN DETAIL

Einde rentevaste periode? Neem het nieuwe aanbod niet zomaar over

Wanneer het einde van de rentevaste periode nadert, nemen veel huizenbezitters het nieuwe renteaanbod van hun geldverstrekker klakkeloos over. Dit zonder te onderzoeken of er een beter alternatief is. Een gemiste kans. Juist als de rentevaste periode afloopt kan je zonder boete aanhaken bij een andere geldverstrekker.De rentevaste periode is de periode waarin de hypotheekrente […]

Geplaatst op: 05-08-2021
Wanneer het einde van de rentevaste periode nadert, nemen veel huizenbezitters het nieuwe renteaanbod van hun geldverstrekker klakkeloos over. Dit zonder te onderzoeken of er een beter alternatief is. Een gemiste kans. Juist als de rentevaste periode afloopt kan je zonder boete aanhaken bij een andere geldverstrekker.De rentevaste periode is de periode waarin de hypotheekrente voor jou vaststaat. Het aflopen van de rentevaste periode kan je vergelijken met het aflopen van een contract. Wanneer dit ‘contract’ eindigt, ben je vrij om om deze al dan niet te verlengen. Je hoeft dus niet automatisch in te…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *