NIEUWS IN DETAIL

Nederland in top-5 stijging Europese woningprijzen. Nieuwbouw gaat het hardst

De huizenprijzen in de Europese Unie waren in het eerste kwartaal van 2021 gemiddeld 6,1% hoger dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Nederland steekt met 11,3% boven dit gemiddelde uit. Hiermee staat ons land op plek vijf. Kijken we naar nieuwbouw, dan zien we de grootste prijsstijging sinds het starten van de meting in […]

Geplaatst op: 12-07-2021
De huizenprijzen in de Europese Unie waren in het eerste kwartaal van 2021 gemiddeld 6,1% hoger dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Nederland steekt met 11,3% boven dit gemiddelde uit. Hiermee staat ons land op plek vijf. Kijken we naar nieuwbouw, dan zien we de grootste prijsstijging sinds het starten van de meting in 2015.Aanvoerder op de lijst is Luxemburg, met een gemiddelde prijsstijging van 17%. Ook in Denemarken, Litouwen en Tsjechië zijn de prijzen harder gestegen dan hier. Binnen de Europese Unie werd een huis alleen in Cyprus goedkoper. Prijzen nieuwbouwwoningen stijgen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *