NIEUWS IN DETAIL

Huizenprijs passeert de 4 ton. Gekte op woningmarkt nog in volle gang.

De kille werking van vraag en aanbod is goed te zien op de huidige woningmarkt. De prijzen rijzen de pan uit omdat de vraag het aanbod ver overstijgt. Intussen is de gemiddelde verkoopprijs de vier ton gepasseerd. In het tweede kwartaal van dit jaar lag het aanbod beschikbare koopwoningen op het laagste punt sinds de […]

Geplaatst op: 08-07-2021
De kille werking van vraag en aanbod is goed te zien op de huidige woningmarkt. De prijzen rijzen de pan uit omdat de vraag het aanbod ver overstijgt. Intussen is de gemiddelde verkoopprijs de vier ton gepasseerd. In het tweede kwartaal van dit jaar lag het aanbod beschikbare koopwoningen op het laagste punt sinds de NVM in 1995 is gestart met meten.Onno Hoes (voorzitter NVM) stelt dat het gekte alom blijft zolang het aanbod zo krap blijft. Kopers zijn bang om de boot te missen bij de zoektocht naar een nieuwe woning. Kopers kijken allang…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *