NIEUWS IN DETAIL

Meer mensen verhuren oude woning na verhuizing

Verhuizen en je oude woning aanhouden om te verhuren. Een groeiende groep verkopers kiest hiervoor na de verhuizing, zo blijkt uit cijfers van het Kadaster. Vooral de laatste jaren houden woningbezitters hun vorige woning langer vast. Dit geldt vooral voor rijtjeswoningen en appartementen.Het aanhouden en verhuren van een woning wordt ook wel keep-to-let genoemd. In […]

Geplaatst op: 07-07-2021
Verhuizen en je oude woning aanhouden om te verhuren. Een groeiende groep verkopers kiest hiervoor na de verhuizing, zo blijkt uit cijfers van het Kadaster. Vooral de laatste jaren houden woningbezitters hun vorige woning langer vast. Dit geldt vooral voor rijtjeswoningen en appartementen.Het aanhouden en verhuren van een woning wordt ook wel keep-to-let genoemd. In de afgelopen tien jaar gaat om circa 62.000 woningen. Hiermee komt het in de buurt van buy-to-let, wat staat voor kopen voor de verhuur. Het verschil is kleiner geworden in de afgelopen tijd. Huis verhuren als beleggingIn de jaren…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *