NIEUWS IN DETAIL

Uitgelicht: Marlot Cornielje

Wie zijn nou die mensen die ervoor zorgen dat u zéker kunt leven en zéker kunt ondernemen? In onze rubriek ‘Uitgelicht!’ stellen wij graag een Heilbronner aan u voor, deze keer: Marlot Cornielje.

Geplaatst op: 17-06-2019

Op je 31e al 13 jaar bij dezelfde werkgever in dienst? Kunt u het tegenwoordig nog voorstellen? Nou, wij wel! Honkvaste Marlot is daar ons voorbeeld van!

Van jonge blom tot ervaren vakvrouw

Een jonge blom die net gestopt was met haar studie. Zo kwam ze exact 13 jaar geleden binnen als receptioniste. Spontaan, oprecht geïnteresseerd en een grote brede lach. Marlot zorgde met haar uitstraling voor een warm welkom voor onze relaties.

De schoolboeken kregen al snel definitief een mooie plaats in de wilgen, want nog binnen een jaar verschoof ze naar de particuliere binnendienst. Daar kwamen natuurlijk wel wat (verzekerings)opleidingen voor terug. Door de jaren heen vervulde ze rollen als teammanager en coördinator en heeft ze zich bewezen als een echte vakvrouw. Tot afgelopen 1 mei stond ze klaar voor de particuliere relaties met dezelfde spontane en enthousiaste persoonlijkheid als toen ze begon. “Ik heb altijd met plezier gewerkt op de particuliere afdeling, maar het is nu tijd voor iets nieuws!”, aldus Marlot.

Gelukkig vond ze haar nieuwe uitdaging binnen Heilbron. Vanaf 1 mei is zij het nieuwe gezicht achter de sponsoring en evenementen en daarnaast houdt ze zich bezig met projecten binnen de hele organisatie (SUCSEZ Groep).

Nieuwe combinatiefunctie
Met haar vlotte babbel, organisatietalent en maatschappelijke betrokkenheid weten we het zeker; het managen van de sponsoractiviteiten en evenementen kunnen we met een gerust hart aan Marlot overlaten. Maar ook bij haar andere nieuwe rol als medewerker projecten kunnen we dat. Heilbron groeit, dus de projecten ook. Inhoudelijke afstemming tussen de verschillende (nieuwe) kantoren is hierbij noodzakelijk. Marlot houdt ervan om met collega’s samen te werken én om nieuwe mensen te leren kennen, ze is secuur en ze weet na al die tijd wel van de hoed en de rand. Een mooie combi dus om de projectmanager te ondersteunen bij de projecten.

Levensgenieter
Thuis geniet ze samen met Niels van haar twee heerlijke meiden Lizz (4) en Lynn (4). Ja, genieten kan ze wel. Ze borrelt graag met vrienden en boekt regelmatig leuke reisjes. Ook loopt ze hard en smasht ze er op het volleybalveld lekker op los. Dat komt voor ons mooi uit, want ieder jaar kunnen we haar talent weer inzetten bij het Bax Beachvolleybaltoernooi tijdens City Beach Doetinchem.

Wist u dat?
Ze drie keer per week naar de ijssalon gaat? U ziet het er in ieder geval niet aan af. Of naja, misschien ziet u het wel OP haar kleren. Nee, morsen is voor haar niet ongebruikelijk. Ze boent er dus regelmatig vrolijk op los!