NIEUWS IN DETAIL

Hypotheek die bij u past

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zoekt u een eerlijk en onafhankelijk advies. Precies waar wij ook van houden. Een huis kopen is namelijk één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is hierbij erg belangrijk. Hypotheek die bij u past Voordat wij met u naar de hypotheekvormen en […]

Geplaatst op: 18-04-2019
Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, zoekt u een eerlijk en onafhankelijk advies. Precies waar wij ook van houden. Een huis kopen is namelijk één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Een deskundig en goed hypotheekadvies is hierbij erg belangrijk.
Hypotheek die bij u past
Voordat wij met u naar de hypotheekvormen en mogelijkheden kijken, inventariseren wij eerst samen met u wat uw situatie is en wat uw wensen zijn. Bij het advies dat u van ons ontvangt houden wij rekening met uw persoonlijke situatie en zorgen wij ervoor dat bij wijzigingen op de hypotheekmarkt uw hypotheek ook in de toekomst bij u past. Uw hypotheek beweegt dus met u mee. Wij onderzoeken ook de betaalbaarheid van uw hypotheek als u met pensioen gaat, als de hypotheekrenteaftrek komt te vervallen of in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid en geven u daarin gedegen advies. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u, indien gewenst, de mogelijkheid heeft om in de woning te kunnen blijven wonen indien zich een van deze scenario’s voordoet: “Zeker weten is zeker leven”.
Onafhankelijk
U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal geldverstrekkers en verzekeraars, zodat wij u altijd een 100 procent onafhankelijk advies kunnen bieden. Sinds kort kunt u zelfs voor een Rabobank hypotheek bij ons terecht. Het grote voordeel is dat u ook voor vragen over verzekeringen en bankzaken bij ons aan het juiste adres bent. Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u weten of het droomhuis dat u op het oog heeft ook financieel haalbaar is? Neem dan contact met ons op.